ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
International School of Milan
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Езиков център: International School of Milan
Начални дати и цени за: 2022
Държава: Италия
Град/Регион: Милано
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Език и хоби
Езици: Английски, Италиански
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 13 - 17  
Период: 03.07 -  30.07
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Градът

Настоящето и бъдещето се сътворяват ежедневно в Милано - най-изобретателната европейска столица. Градът гъмжи от всевъзможни удоволствия. Театрите и кината, както и многообещаващите клубни сцени и изкушаващите ресторанти, процъфтяват в тази модна среда. Всичко около Милано е свързано с дизайнери и мода от най-висока класа. Разнообразието от магазини и модерни барове е почти прекалено.

Училището 

Основано през 1958 г. International School of Milan е най-старото IB училище в Италия и има най-големия кампус, разположен в спокоен жилищен район на Милано. На разположение са функционални класни стаи, оборудвани научни лаборатории, център за изящни изкуства, музикално студио, театър с 350 места, три библиотеки, компютърни зали, закрит плувен басейн, мултифункционална спортна зала и игрища за практикуване на разнообразни спортове на открито, кафетерия, кухня и столова.

Курсът 

Сутрин се провеждат часове по английски или италиански. Упражняват се четирите компонента на езика - четене, писане, слушане, говорене. Следобедите са предназначени за заниманията по дизайн и мода. Заниманията се водят от едни от най-добрите преподаватели в NABA, в сътрудничество с експертите и специалисти по дизайн Лоренца Бранци и Тереза Макапани Мисони. Курсистите се потапят в света на модата, дизайна и изкуството. Всеки се запознава от близо с целия процес по създаване на продукт - как се ражда идеята, изготвяне на дизайн, , събиране на материали, изработка, реализация и промотиране на готовия продукт. Курсистите биват напътствани от професионалисти във всяка една стъпка от обучението. Организираните екскурзии, свързани с модата и дизайна, допринасят за по-доброто усвояване на наученото и прилагане на знанията на практика.
 

Day camp

За курсисти, които са в Милано и искат да се включат в курса, се предлага възможност без настаняване. Следва се целодневната програма от понеделник до петък. Началните дати са всеки понеделник от юли, съобразено с края на курса 30 юли.

Настаняването

Предлагат се отлични условия за настаняване в приятна атмосфера, комфорт и уют. Учениците живеят в просторни и модерно обзаведени самостоятелни и двойни стаи с баня. На разположение на курсистите е обща дневна с телевизор. В сградата има Wi-Fi връзка.

Спорт и свободно време

Всеки следобед се организират занимания по спорт (баскетбол, волейбол, футбол, плуване) или дизайн (моден, продуктов, графичен, дигитален) според избора на курсистите.

Екскурзии

 В сряда се организират целодневни екскурзии до интересни места, свързани с модата. Посещават се Fondazione Prada и Missoni Factory & Atelier. В събота се организират екскурзии до исторически забележителности. Примерни дестинации са : езерата Комо и Гарда, музеят Triennale, увеселителен парк.

 

sofialozenets@helendoron.com
Таксата включва:

 

 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион
 •     15 уч.ч английски + 15 уч.ч мода и дизайн седмично
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     1 целодневна екскурзия седмично
 •     2 екскурзии седмично, свързани с мода и дизайн
 •     Развлекателна и спортна програма
 •     Ползване базата на училището
 •     Пране на дрехите на курсистите
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     Застраховка злополука и щети
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от/до летищe Милано

Снимки / ВидеоДати на провеждане

3 - 30 юли
Настаняване Опции 1 седм. 2 седм. 4 седм.
Общежитие език+мода € 2500 € 2649 € 5199
без настаняване day camp € 650 € 1300 € 2600


Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg