ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Еглон
Ловец на дипломи - Предстои ви да държите изпит IELTS, TOEFL или SAT? Или да проверите езиковото си ниво по немски и френски с DaF, ZD или DELF? В тaкъв случай не се колебайте и се запишете!
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Спортни страсти - Програмите с този знак съчетава обучението по езика с възможността да практикувате любимия си спорт с професионален треньор и дори да опитате нещо ново и вълнуващо!
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Еглон
Начални дати и цени за: 2022
Държава: Швейцария
Град/Регион: Villars-sur-Ollon
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Интензивен курс
Езици: Английски, Френски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 8 - 16  
Период: 25.06 -  22.07
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
Студио
     

 

Училището
Aiglon е основан през 1949 г. от Джон Корлет. Намира се в малкото градче Chesieres-Villars в кантона Вод във френската част на Швейцария. От тук се разкриват великолепни гледки към Монт Блан и долината на р. Рона. Женевското езеро е само на 20 мин с кола. Училището е разположено на 1170 м надморска височина върху територия от 44 000 кв. м. Базата се състои от 18 традиционни швейцарски къщи, в които са разположени класните стаи, езикови лаборатории, компютърна зала, обща стая и столова.
Курсовете 
Classic Summer School 8 – 13 г.
Програмата включва сутрешно обучение по френски или английски език, съчетано с извънкласни мероприятия в следобедните часове.
Математика и науки 8-13 г . (2 - 15 юли, 16 - 29 юли) Най-любознателните ученици ще имат разнообразни занимания като това как се строи ракета, как се програмира робот, как да оцелеят в планината или пък да научат повече за растенията. 
Театрално изкуство 8-13 г. (2 - 15 юли, 16 - 29 юли) В обучението се включва писане на сценарии, избор на костюми, сценично поведение, снимане и редактиране на видео клипове.
Eagle Programme 14 – 17 г. (2 - 15 юли, 16 - 29 юли) Предлага се обучение по английски или френски език за всички нива. В лагера се говори на английски, но в месността основният език е френски, което позволява на курсистите да упражняват двата езика. 
Eagle Technology 14 – 17 г. (2 - 15 юли, 16 - 29 юли) Включва се изработката на собствен сайт, правене и обработване на снимки, програмиране. 
Eagle Leadership 14 – 17 г. (2 - 15 юли, 16 - 29 юли) Изучава се говорене пред публика, езикът на тялото, разчитане на карта, ориентиране, екипна работа.
Eagle SAT 15 – 17 г. Програмата е фокусирана върху подготовката за изпита SAT. 
Настаняване
Курсистите се настаняват в комфортни къщи общежития. Момичетата и момчетата живеят в отделни сгради, в стаи с 1 до 4 легла. Баните и тоалетните са на етажа, като една баня се ползва от 5 души. Денонощно на разположение е медицинска сестра.
Спорт и свободно време
За всеки има нещо интересно следобед, предлагат се разнообразие от спортове и занимания, съобразени с възрастта. Курсистите се включват в занимания по готварство, йога, каране на кънки, боулинг или: 
Спорт – футбол, баскетбол, волейбол, хокей, гимнастика, бадминтон  Планински приключения – ориентиране, изследване на растителния и животински свят, умения за оцеляване, ориентиране, катерене по въжета и въжени стълби, тийм билдинг.   Творчески занимания - театър, фотография, рисуване.  
Срещу допълнително заплащане: 
  Водни спортове (Женевското езеро) – вет­роходство, уиндсърф, каяк    Тенис   Езда
Експедиция 
По-големите курсисти (14 - 17 г.), записани на Eagle Programme, получават възможността да се запознаят отблизо с красотата на Алпите и да нощуват в планинска хижа.
Екскурзии
Целодневните и полудневни екскурзии са до Женева, Лозана, Берн, Монтрьо, Алпийска зоологическа градина, авкапаркове и джаз фестивала в Монтрьо.

Училището

Aiglon е основан през 1949 г. от Джон Корлет. Намира се в малкото градче Chesieres-Villars в кантона Вод във френската част на Швейцария. От тук се разкриват великолепни гледки към Монт Блан и долината на р. Рона. Училището е разположено на 1170 м надморска височина върху територия от 44 000 кв. м. Базата се състои от 18 традиционни швейцарски къщи, в които са разположени класните стаи, езикови лаборатории, компютърна зала, обща стая и столова.

Курсовете 

Курс по език

Програмата включва сутрешно обучение по френски или английски език, съчетано с извънкласни мероприятия в следобедните часове. Часовете по език са интерактивни, включващи ролеви игри, работа по проекти. Усвояват се нови знания по езика и се упражняват писмените и говорни умения.

Науки и инженерни изследователи

Най-любознателните ученици ще имат разнообразни занимания като това как се строи ракета, как се програмира робот, как да оцелеят в планината или да научат повече за растенията. Курсът е с начални дати 25 юни или 9 юли.

Голф, тенис и отборни игри

Заниманията се провеждат сутрин. Курсистте могат да изберат един от трите спорта. По време на курса се изучават основни техники на избрания спорт, провеждат се срещи с местни отбори, провеждат се планински разходки. Децата записани на day camp, също могат да вземат участие. Курсът е с начални дати 25 юни или 9 юли.

Eagle SAT 13 – 16 г. (16 – 22 юли)

Програмата е фокусирана върху подготовката за изпита SAT. По време на курса се изучават техники за успешно полагане н изпита. Преподавателите са професионалисти в работата си. Заниманията се провеждат сутрин и следобед. По желание на курсистите могат да се включат в допълнителни вечерни SAT сесии или да вземат участие в извънкласните занимания, организирани от езиковия център.

Day camp 8 – 12 г.

Програмата включва обучение според избраната програма, следобедни занимания до 17:00 ч., обяд и постоянно наблюдение на курсистите.

Настаняване

Курсистите се настаняват в комфортни къщи-общежития. Момичетата и момчетата живеят в отделни сгради, в стаи с 1 до 4 легла. Баните и тоалетните са на етажа, като една баня се ползва от 5 души. Денонощно на разположение е медицинска сестра.

Спорт и свободно време

За всеки има нещо интересно следобед. Курсистите се включват в занимания по: плуване, футбол, баскетбол, волейбол, хокей, гимнастика, бадминтон, планински преходи.

Екскурзии

Целодневните и полудневни екскурзии са до Женева, Лозана, Берн, Монтрьо, Алпийска зоологическа градина, аквапаркове и джаз фестивала в Монтрьо.

Експедиция

Всички участват в двудневен преход в Алпите, с нощувка в планинска хижа.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд)
 •     20 уч. часа обучение на седмица
 •     Учебници, тест , сертификат за завършен курс
 •     1 целодневна екскурзия седмично
 •     Двудневна екскурзия с къмпингуване
 •     Спортна и развлекателна програма всеки следобед и вечер
 •     Ползване базата на училището и интернет
 •     Пране на личните дрехи на курсистите
 •     Медицинска застраховка и застраховка Злопоука
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от и до летище Женева м/у 8 и 17 ч

Снимки / Видео


Невъзвращаем депозит за записване: 1000 Шв. фр. (приспада се от таксата)

Oт/до летище Женева извън часовете.: попитайте в Интеграл


Classic school/ Eagle programme

2 седм. Юни 25, Юли 9 3 седм. Юни 25 4 седм. Юни 25
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм.
Общежитие CHF 6600 CHF 9000 CHF 11600


Eagle SAT

1 седм. - 16 - 22 юли
Настаняване Опции 1 седм.
Общежитие CHF 3300


Летищен трансфер

Включен трансфер от и до летище Женева м/у 8 и 17 ч
Oт/до летище Женева извън часовете - попитайте в Интеграл

Day camp

Начални дати: 26 юни - 22 юли
Настаняване Опции 1 седм.
без настаняване CHF 1500


Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg