ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Trinity Hall, Trinity College Dublin
Бъдещ студент - Курсовете с този знак предлагат обучение в университетски бази. Обикновено те са разположени в по-големи градове, учениците живеят в самостоятелни стаи.
Езиков център: Trinity Hall, Trinity College Dublin
Начални дати и цени за: 2022
Държава: Ирландия
Град/Регион:
Тип на курса:
√ Ваканционен
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 13 - 17  
Период: 02.07 -  31.07
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Градът

Дъблин е една от най-популярните туристически дестинации в Европа и е световноизвестен със своите изкуства, култура и музика. Друг интересен факт е, че населението му е едно от най-младите в Европа, като това го прави идеален за курсистите, които искат да подобрят знанията си по английски език и да опознаят културата на друга държава.

Дъблин е столицата и най-големият град в Ирландия, разположен е в източната част на страната при вливането на река Лифи в Ирландско море. Градът има богата история, за която свидетелстват археологическите останки, датиращи отпреди няколко хиляди години. Дъблин е известен с григорианската си архитектура и с многото си красиви площади. Центърът е в южната част на града - там се намират сградите на държавните институции, музеите и галериите, старите културни паметници. Интерес представляват големият парк „Сейнт Стивънс Грийн“ (St. Stephen‘s Green), любимото място на дъблинчани през уикенда; най-старият ирландски университет - „Тринити колидж“; катедралата “Свети Патрик”. Ирландците имат славата на най-приятелски настроените хора в Европа. През последните години Дъблин бе преобразен в модерен град и вероятно може да бъде определен като парти столицата на Европа. Това е и младежки град – 50% от населението е под 27 години.

Училището 

Кампусът Trinity Hall се намира в богатите предградия на Дъблин 6, само на 10 минути с трамвай до центъра на града и е идеален, за да предложи перфектното приключение на курсистите, за да изпитат начина на живот в Дъблин. На разположение на курсистите са модерно оборудвани класни стаи, библиотека, стаи за отдих или разговори със съучениците, зелени площи, кафетерия.

Курсът

Обучението включва 20 уч. ч английски на седмица, занятията са сутрин или следобед. Часовете се водят от двама различни преподаватели, за да свикват курсистите с различните методи на обучение. Програмата е организирана така, че всеки курсист да извлече възможно най-голяма полза от обучението, като в същото време се комбинират ефективно изучаване на езика и забавления в приятна атмосфера. Всеки следобед се провеждат занимания по STEAM, Курсистите участват в ATC On-Campus проекти, които насърчават творческите заложби у децата. Дейностите са създаване и поддържане на влог, фотография, създаване на реални игри и онлайн съдържание.

Настаняване

Курсистите се настаняват в самостоятелни стаи със собствена баня. Апартаментите обединяват 5, 6 стаи с кухня и хол. Осигурени са спално бельо и хавлии за баня. В сградата има перално помещение, което може да се позлва срещу малка сума. Осигурен е пълен пансион, а през уикенда - пакетиран обяд.

Свободно време

Следобедите се организират разходки в града, разглеждане на забележителности, посещения на интересни места. Всяка вечер се организира развлекателна програма, която включва дискотека, кино вечер, ирландски вечери, караоке и други забавления.

Екскурзии

Организират се полудневни и целодневни екскурзии. Примерни дестинации - Galway city и катедралата, Белфаст, Horth или Bray, места на които са снимани сцени от сериала „Game of Thrones“.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион
 •     20 уч. ч английски на седмица
 •     World of Work- уъркшоп с 3-часова лекция
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Ползване на учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     1 полудневни културни екскурзии седмично с включени входни такси
 •     1 целодневна екскурзия на седмица
 •     Развлекателна програма всяка вечер
 •     Карта за градски транспорт
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от и до летище Дъблин

Снимки / Видео


Депозит за щети: € 50 (възвръщаем в края на курса при липса на щети)


ваканционен

нчални дати: всяка събота или неделя от 2 юли, съобразено с края на курса на 31 юли
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм.
Общежитие € 2194 € 3166 € 4138


Летищен трансфер

Трансферът от и до летище Дъблин е включен в таксата на курса.
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg