ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Clare College, Cambridge
Бъдещ студент - Курсовете с този знак предлагат обучение в университетски бази. Обикновено те са разположени в по-големи градове, учениците живеят в самостоятелни стаи.
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Гарантирано най-ниска цена
Езиков център: Clare College, Oxford
Начални дати и цени за: 2021
Държава: Великобритания
Град/Регион: Кеймбридж
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Език и хоби
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 15 - 17  
Период: 05.07 -  01.08
Свободни места: Курсът няма да се провежда през лято 2021
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Clare College, University of Cambridge е основан през 1326 г. и е вторият най-стар останал колеж на университета. Живописният кампус се намира на брега на река Кам и само на 15 минути от центъра на Кеймбридж. Програмата предлага на студентите възможността да усетят студентския дух, като живеят и учат в Кеймбридж.
 

Курсът

Програмата е подходяща за курсисти, които искат да кандидатстват в престижен университет. Обучението се разпределя между 20 уч. ч седмично изучаване на избран предмет, 5 уч. ч подготовка за университет и 4 уч. ч академични уъркшопи по избрания предмет като част от специализираната екскурзия. Курсът завършва с презентация по избрания предмет.

Time to Shine
Всяка от програмите включва участие в изследователски и презентационен проект. Курсистите подготвят презентация и защитават тезите си в дебати с други участници.

Езиков курс
Обучението е разпределено в 20 уч. ч на седмица английски език. Освен основните компоненти на езика, се изучават техники за презентиране, дебати и защитаване на тези.

Бизнес и лидерство

урсът е подходящ за курсисти с интереси във финанси и счетоводство, бизнес, маркетинг, мениджмънт. Работи се по проект за създаване на успешен бизнес, видовете бизнеси и как се постига успешен такъв. Развиват се и ключови лидерски умения като стратегии за преговори, междуличностни умения за комуникация и представяне. Курсистите се запознават с реални казуси от бизнеса. Развиват се умения в сферата на бюджетирането и финансите, маркетинга, устойчивост и растеж на бизнеса, усвоява се ключова терминология в различните области. Всеки курсист изготвя проект, който представя в края на курса.

Kурсът е подходящ за курсисти с интереси във финанси и счетоводство, бизнес, маркетинг, мениджмънт. Работи се по проект за създаване на успешен бизнес, видовете бизнеси и как се постига успешен такъв. Развиват се и ключови лидерски умения като стратегии за преговори, междуличностни умения за комуникация и представяне. Курсистите се запознават с реални казуси от бизнеса. Развиват се умения в сферата на бюджетирането и финансите, маркетинга, устойчивост и растеж на бизнеса, усвоява се ключова терминология в различните области. Всеки курсист изготвя проект, който представя в края на курса.

Настаняване

Стаите са двойни със собствен санитарен възел и модерно оборудване. На разположение на курсистите са зали за отдих или срещи с връстници.

Спорт и свободно време
Предлагат се занимания по различни спортове с топка, фитнес, йога и др.  Вечер се организират шоу на талантите, дискотека, караоке, викторини и др.

Екскурзии
В програмата на курса са включени две целодневни екскурзии в петък и понеделник. Една от тях е свързана с изучавания предмет и допринася за по-доброто усвояване на взетия материал. Посещават се различни градове: Брайтън, Бат, Стратфорд на Ейвън, Бристол, Лондон.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион
 •     20 уч. часа английски на седмица
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Ползване на учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     2 целодневни екскурзии седмично (без посл. седм.)
 •     Развлекателна програма следобед и вечер
 •     Ползване на Интернет и Wi-Fi
 •     Пране на дрехите на курсистите
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     UK SIM карта
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка

Снимки / Видео


Депозит за записване: £ 700 (приспада се от таксата за курса)

Трансфер от летище:
Летище Хийтроу: £ 180/2 посоки
За друго летище - по запитване


Изучаване на предмети

Начални дати: 2 седм. Юли 5, 19 4 седм. Юли 5
Настаняване Опции 2 седм. 4 седм.
Общежитие ₤ 4850 ₤ 9700


Летищен трансфер

Трансфер от/ до летище Хийтроу: £ 180/2 посоки
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg