ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
Изкуство, дизайн и технологии в MIT
Бъдещ студент - Курсовете с този знак предлагат обучение в университетски бази. Обикновено те са разположени в по-големи градове, учениците живеят в самостоятелни стаи.
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: Massachusetts Institute of Technology-MIT
Начални дати и цени за: 2020
Държава: САЩ
Град/Регион: Бостън
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
√ Компютри и език
√ Език и хоби
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво: B1
Възраст: 14 - 17  
Период: 05.07 -  01.08
Свободни места: За актуални дати и цени за лято 2021, свържете се с Интеграл
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Обучението се провежда на базата на престижния университет MIT в Бостън. Той е на 1 място в класацията за топ 10 университети в света за 2018 г. На разположение на курсистите са лаборатории, библиотека, компютърна зала, студентски център, фитнес, спортни игрища в близост.

Курсът

Програмата се осъществава с подрепата на NuVu , където младите студенти развиват своя дух на иновация. Те използват любопитството и творчеството, за да изследват нови идеи, да разработват решения и да оживяват своите понятия. Обучението в MIT се провежда в специално създадени лаборатории, оборудвани за всяка сфера на дейност. Избира се една специалност, в която курсистите да се обучават. Изборът зависи от датите на записване:

Сесия 1: 5 - 18 юли

 

Сесия 2: 19 юл - 1 август

Animated Storytelling - Някога нямали ли сте идея за късометражен филм? Обичате ли рисуването и анимацията? Смятате ли, че мечтаете за бъдещето на нашия свят? Филми като Фантастична планета, Бягство от планетата Земя и Железният гигант направиха огромен отпечатък върху филмовата индустрия. Със своите завладяващи 2D светове, анимирани герои, блестящи екрани и магнитни визуални ефекти хората се увличаха в създадените светове и историите, които им се разказваха. След като гледахте такива анимационни филми, замисляли ли сте се как са измислили историята или са създали тези страховити ефекти? Това двуседмично студио ще ви запознае с изкуството на визуалните ефекти, създаването на света, цифровата графика на движението и разказването на истории, така че да можете да създадете свой собствен къс анимационен филм. Това студио ще се съсредоточи върху разбирането на различни форми на разказване на сюжети, изобразени в анимирани шорти. След това студентите ще излязат с идеи за истории, които могат да бъдат разказани чрез 2D анимация. Студентите ще научат целия процес на създаване на късометражно парче от разказването до режисирането до смесването на звук и всичко между тях. След това ще научат как да създават завладяващи визуални ефекти, както се виждат в тях, и да ги използват в своите истории, използвайки Adobe After Effects. Умението включва: цифрово кино, цифрово изкуство, илюстрация, разказване на истории и продукция.

Artificial Intelligence: 2020 Agricultur - Машинното зрение, което използва изкуствен интелект (AI), е вездесъщо в съвременните индустрии, включително транспорт, медицинска диагностика, търсачки, пазаруване, маркетинг, автономни превозни средства, социални медии, дистанционно проучване и други. Базираните на компютърно зрение техники могат да се използват за решаване на мащабни проблеми - проблеми, които са извън обсега на човешките възможности, като се има предвид сложността им както на моделите, така и на решаването им. Ще вземем тези понятия и ще ги приложим към Summer2020: Farm Edition, намалена футуристична мини-ферма. Ще съсредоточим усилията си на ИИ върху селското стопанство и хранителните системи. Ще използваме GPS напътствия, сензори, роботика, автономни превозни средства, системи за управление, автоматизиран хардуер, алгоритми за създаване на ефективно маршрутизиране, инструменти за проучване и ще изследваме поведението на един робот и мулти-робот. Ще изследваме и прецизно селско стопанство и решения за автоматизация за малки ферми. В това студио ще започнем с обсъждане какво означава да имаме машинен интелект. Ще се задълбочим в проучването на алгоритмите за компютърно зрение чрез откриване на платна, обработка на изображения с OpenCV, въведение в линейна алгебра, както и проста роботика.

Wearable Tech & Healthcare - Носената технология е навсякъде днес. Apple Watch ви позволява да наблюдавате ежедневния си фитнес, да призовавате Siri и да извършвате и получавате телефонни обаждания. Твърде много вредни невидими частици във въздуха? Baubles and Bangles е личен пречиствател за въздух, носен на китката. В здравната индустрия се използват носещи технологии за преодоляване на големи проблеми и дизайнерите създават интелигентни и отзивчиви облекла, аксесоари, фитнес облекло и помощни устройства, за да подобрят ежедневието на хората. Заедно ще замислим и развием следващото поколение носещи технологии, насочени към здравето. С помощта на иновативен текстил, материали и технологии ще научите как да проектирате продукти, които ще подобрят живота на хората, пациентите и здравните специалисти. Въз основа на групата потребители и медицински предизвикателства, студентите ще проектират, изграждат, програмират и тестват собствените си носими технологични продукти. Чрез този процес студентите ще научат основите на електрониката, микроконтролерите и компютърното програмиране. Те ще научат как да интегрират външните сензори (от прости превключватели и бутони до топлина / температура, светлина, газ, докосване) и задействащи механизми (като двигатели, светлини, високоговорители, соленоиди, клапани, вентилатори) в своите дизайни, за да създадат отзивчиви продукти за тялото.

3D Printed Food - Бостън е дом на нова порода ресторанти, които интегрират технологиите в производството и представянето на храната си. ArtScience Culture Lab & Cafe се потопи в молекулярна гастрономия, използвайки устройство, първоначално предназначено за инхалаторни лекарства и ваксини. Jonquils Bakery & Cafe на Newbury Street използва 3D печат, за да създаде форми за скулптурни десерти, които са идеални за Instagram. Ресторант Spyce разчита на седем автономни съдове за готвене за приготвяне на ястия на клиентите. Подхранвайки огромния растеж на високотехнологичната и стартираща индустрия в Бостън, ресторантите в района реагират с десерти, които вълнуват вкусовите рецептори и заслепяват въображението. Как ще ви изглежда бъдещето на десертите? В това студио ще проектирате десерт за бъдещето. Студентите ще работят с основателя и главния готвач на Pagu, за да създадат нови високотехнологични десерти за менюто си. Използвайки комбинираната мощ на дигиталния дизайн (компютърно проектиране, 3D моделиране) и бързи инструменти за създаване на прототипи (лазерни резачки, 3D принтери, фрезоване с ЦПУ), студентите ще научат техники за изработка на калъпи и леене за производство на футуристични десерти. Приемете апетита си и се пригответе да влезете във високотехнологичния кулинарен свят!

Таксата включва:
  •     Настаняване в общежитие
  •     Пълен пансион
  •     Обучение
  •     Учебни материали
  •     Сертификат за завършен курс
  •     Развлекателни програми всяка вечер
  •     Екскурзии в събота и неделя
  •     24 ч телефон за спешна връзка
  •     Трансфер от и до летището. Препоръчителни часове за пристигане (10 – 16 ч.) и заминаване (10:30 – 15:30 ч.)

Снимки / Видео


Депозит за записване: $1500 (приспада се от таксата за курса)


Начални дати: Сесия 1: 5 - 18 юли Сесия 2: 19 юли - 1 август
Настаняване Опции 2 седм.
Общежитие $ 5695


Летищен трансфер

Трансферът от и до летище Бостън е включен.
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg