ИНТЕГРАЛ - Езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти
      Езикови ваканции (7-19 год.)
 
TASIS - The American School in England
Ловец на дипломи - Предстои ви да държите изпит IELTS, TOEFL или SAT? Или да проверите езиковото си ниво по немски и френски с DaF, ZD или DELF? В тaкъв случай не се колебайте и се запишете!
Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Клуб на артиста - Ще ви се да се качите на сцена или да направите първите си стъпки във филмовата индустрия, в архитектурата, дизайна или фотографията? Влече ви музиката, театърът, рисуването?
Езиков център: TASIS - The American School in England
Начални дати и цени за: 2022
Държава: Великобритания
Град/Регион: Лондон
Тип на курса:
√ IELTS
√ Ваканционен
√ TOEFL
√ SAT
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
Езици: Английски
Езикови нива:
Минимално ниво:
Възраст: 11 - 17  
Период: 24.06 -  03.08
Свободни места:
Настаняване:
Общежитие
     

Училището

Разположено е на 35 акра площ в градчето Торп, област Съри, само на 45 минути от Централен Лондон. Главната сграда Thorpe Place датира от XVIII в. и в нея се помещават учебните зали, библиотеката с над 12 000 тома, столовата, административният офис, общият салон. TASIS разполага с театър с 350 места, както и с компютърна лаборатория, комплекс по музика и изкуства и спортен салон.

Курсовете

Нивото на преподаване е много високо благодарение на прецизно подбраните преподаватели, както и изпитаната методика на обучение. За да бъдат стимулирани учениците да използват активно езика, обучението по определения избран предмет се допълва с 5 уч. ч седмично занимания в област по избор:

 

 • графичен дизайн  
 • писане на блогове 
 • изобразително изкуство 
 • танци 
 • филмово изкуство 
 • изящни изкуства
 • въведение в роботиката 
 • музикална продукция

Вечер курсистите имат определено време от около час за самоподготовка и домашни.

Английски и забавления (11 – 17 г.)
Курсът по общ английски дава възможност за бърз напредък чрез интензивна подготовка в клас и възможност за практикуване на езика по време на организираните спортни игри и развлечения.

Подготовка за IELTS (15 – 17 г.)
Подготовката е за Академичния модул на теста. Упражняват се стратегии за по-високи резултати на четирите компонента: писане, говорене, слушане с разбиране, четене. Изучават се стратегии за успешно явяване на изпита. Изисква се минимум средно ниво.
 

STEM - наука, технологии, математика и инженерни науки: 11 - 13 г., 13 - 17 г.
Изучават се точни науки, като фокусът на програмата е прилагането на получените познания в реални ситуации от ежедневието. Обикновено по време на тези занятията се търси решение на реални световни проблеми и се набляга на работата по проекти.
 

Лондон през обектива: Цифрова фотография (13 – 17 г.)
Обучението включва запознаване с най-модерните цифрови технологии, работа в тъмна стая, в студио и на открито, предметна фотография, стилистични техники при работа с камера, изучаване на творбите на определени фотографи. Курсистите подготвят три портфолиа по време на курса. Необходимо е да си носят собствени фотоапарати.
 

LEAD U Academy: Лидерството в действие! - 13 – 17 г.
Програмата се води от JD Wilson- откривател на LEAD U компания за бъдещи лидери. Курсистите ще имат възможността да развиват дейности и инициативи в училището, ще се научат как да привличат съмишленици и да бъдат успешни лидери.
 

Предприемачество (13 – 17 г.)
Изучават се основите на добрия бизнес, включително стратегия, маркетинг, управление и финанси.

SAT Review (13 – 17 г.)
Изучават се специални техники за добро предствяне на изпита. Провеждат се пробни тестове.

ТВ продукция (13 – 17 г.)
В този курс учениците ще направят видео и ще го обработят, използвайки стандартно видео оборудване, както и програмите iMovie, Final Cut Pro и Quicktime.

Архитектура и 3D дизайн (13 – 17 г.)
Изучават се  архитектурно пространство, форма, функция и същественост чрез рисуване, експерименти и демонстрации в специализирани работилници. Всеки курсист ще проектира собствено пространство за живеене, използвайки редица техники като скициране, колаж, техническо рисуване, сгъване на хартия и 3D моделиране в различни медии и мащаби.

Мода и текстилен дизайн (13 – 17 г.)
Комбинацията от двете теми дава уникална възможност за запознаване с техники при работа с текстилен дизайн като щампиране, рисуване, плетени тъкани, филц, шиене. Изучават се изработка на дрехи, кройки, 2- и 3D инсталации от различни материали и методи.

IB Math Review (15– 17 г.)
Програмата е подходяща за курсисти, завършили първата си година в IB програма. Курсът съчетава затвърждаване на знанията от първата година на IB програмата с нови знания, изследване на математиката, което е компонент за вътрешна оценка, както и работа с калкулатор.

Геометрия (14 – 17 г.)
Този шест - седмичен курс обхваща задълбочена подготовка по евклидова геометрия, като се обръща внимание на определения, систематизиране на знания, индуктивни и дедуктивни разсъждения. Упражненията включват още въведение в тригонометрията и аналитичната геометрия.

The Author‘s Workshops (13 – 17 г.)
Този курс запознава курсистите как ясно, креативно и логично да изразяват своите мисли и идеи в писмена форма. Упражняват се различни техники, стилове и жанрове на писане и всеки ще може да споделите работата си.

Поклон: изящните изкуства оживяват (13 – 17 г.)
Този курс има за цел да развие актьорска техника и увереност на сцената, използвайки инструментите на актьорския процес. Работи се върху глас, работа на тялото, развитие на характера, импровизация и дизайн на сцената.

Voyager quest: Младежите разказват (11 – 13 г.)
Комбинция от литература и география за по-добро разбиране на мястото ни в света. Курсът има за цел да подобри уменията за разказване на истории по интересен и увлекателен начин.

Дебати и ораторски умения (13 – 17 г.)
Изучават се техники като ясно структуриране на идеи и защитни аргументи, интонация, език на тялото, насочване на погледа, които ще им помогнат да подобрят ораторските си умения и да придобият повече увереност при говоренето пред публика.

Настаняване

В общежитието на училището има стаи с 2 до 8 легла. Осигурен е пълен пансион. Част от стаите на учениците са в основната сграда на училището. Останалите общежития се помещават в интересни сгради от XVII и XVIII век, разположени наоколо. Курсистите се настаняват според възрастта си, като задължително се разпределят по националности.

Спорт

Всеки курсист може да избере един спорт, който да практикува по време на престоя си. Училището разполага с отлична спортна база. Всяка седмица може да се избира различен спорт: стрелба с лък, бадминтон, баскетбол, фитнес (14 + г.), конна езда, бойни изкуства, футбол, модерни танци, тенис на маса, тенис на корт, волейбол, йога. Заниманията по стрелба с лък и конна езда са с допълнително заплащане.

Екскурзии

В зависимост от вида на курса, в който ученикът взима участие, са предвидени тематични екскурзии. Целодневните екскурзии за всички са в събота и неделя. Посещават се различни забележителности на Лондон, увеселителен парк Chessington, Оксфорд, Стоунхендж и Солзбъри, увеселителен парк Thorpe, Уиндзор. Организират се шопинг екскурзии до различни популярни за целта места и магазини. Срещу доплащане курсистите могат да се включат в екскурзии до Единбург и Париж.

Вечерна програма

Вечер се организира разнообразна развлекателна програма. В петък курсистите могат да посетят мюзикъл в Лондон: “Billy Elliot”, “Мама Миа”, “Фантомът на операта”, “Thriller”, “Wicked”.

Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион (топъл обяд)
 •     Обучение според курса
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Сертификат за завършен курс и учебни материали
 •     Целодневни екскурзии в събота и неделя
 •     Развлекателни програми
 •     Ползване на компютри с Интернет и Wi - Fi
 •     Пране на личните дрехи на курсистите
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Медицинска застраховка
 •     Трансфер от/до летище Хийтроу и Гетуик. Заминаването трябва да е между 8 – 20 ч

 

Снимки / Видео


Депозит за записване: 500 бр. лири (приспада се от таксата за курса)

Доплащане по желание:
Стрелба с лък: £ 80/седм.
Конна езда: £ 192/седм.


Подготовка за IELTS (15 - 17 г.) и други академични курсове със същата продължителност

Начални дати: 3 седм.: 24 Юни - 13 Юли; 15 Юли - 3 Август 6 седм. 24 Юни - 3 Август
Настаняване Опции 3 седм. 6 седм.
Общежитие ₤ 4670 ₤ 8620


Геометрия (14 -17 г.)

Начални дати: 24 Юни - 3 Август
Настаняване Опции 6 седм.
Общежитие ₤ 8620


IB Math Review (15 – 17 г.)

Начални дати: 15 Юли - 3 Август
Настаняване Опции 3 седм.
Общежитие ₤ 4670


Летищен трансфер

Трансфер от/до летище Хийтроу и Гетук. Заминаването трябва да е между 8 – 20 ч.
Поръчай безплатно нашия каталог
Поръчай безплатно нашия каталог
Политика за бисквитките (cookies)   Правила за защита на личните данни
София, бул. "Евлоги Георгиев" 99 тел.: 02/ 80 50 600 факс: 02/ 950 55 70 e-mail: integral@integral.bg
София, офис "Студентски град" - ул. "Акад. Борис Стефанов" 15-17 ет.1 (срещу Фантастико), тел.: 02/ 968 60 38, 0887 96 5555 e-mail: studentcity@integral.bg
Пловдив, ул. "Граф Игнатиев" 1, тел.: 032/62 47 75 факс: 032/ 62 47 76 e-mail: plovdiv@integral.bg
Варна, бул. "Княз Борис I" 84, тел.: 052/ 63 00 56 факс: 052/ 63 00 57 e-mail: varna@integral.bg
Русе, ул. "Плиска" 56, бл. Средец, тел. 082/ 822 170, е-mail: ruse@integral.bg
Благоевград, ул. "Сандо и Петър Китанови" 7  тел.: 073/ 88 26 77, blagoevgrad@integral.bg
Велико Търново, ул. "Рафаел Михайлов"2, над Club Play, тел. 062/ 60 52 35, тел./факс 062/ 60 52 36, е-mail: tarnovo@integral.bg
Бургас, ул. Булаир 12А, тел: 056/ 81 27 27, факс: 056/ 81 02 61, e-mail: burgas@integral.bg