Herstmonceux castle

Експерт по езика - Тези курсове са подходящи за вас, ако имате поне средно ниво по езика. В добавка ще получите „профилиране” в интересни области, като мода и дизайн, бизнес и икономика, математика.
Езиков център: Herstmonceux castle
Начални дати и цени за: 2022
Държава: Великобритания
Град/Регион: Ийстборн
Тип на курса:
√ Ваканционен
√ Специализирани курсове за деца и изучаване на предмети
Езици:
√ Английски
Минимално ниво: A1
Възраст: 15 - 20  
Период: 19.06 -  30.07
Настаняване:
Общежитие

Училището

Herstmonceux е грандиозен замък от 15-ти век, разположен гордо на 300 акра управлявана гора и красиви градини, много близо до традиционния морски град Ийстбърн. Гората, богата на биоразнообразие, е дом на огромен набор от диви животни. На разположение на курсистите са семинарни зали,
лекционни зали, конферентни зали и
разбира се, научни лаборатории. Има трапезария, закрита спортна зала и музикална
зала за упражнения. Територията на замъка също се използва за Научен център на обсерваторията.

Курсовете

Лидери на бъдещето (15 - 20 г.)
Обучението е разпределено в 33 уч. ч на седмица. Освен че усъвършенства и задълбочава знанията и прилагането на английския език на учениците, този курс гледа напред към живота им в зряла възраст. Изследват се лидерските умения и характеристики, които последователно се идентифицират с велики лидери и успешни хора, и качествата и уменията, считани за важни за успешните бизнес ръководители, висши мениджъри и собственици на компании. В 3 следобеда от седмицата, курсистите участват в програми True Me , където се работи върху повишаване на увереността на курсистите и за развиване на здрави и устойчиви взаимоотношения, които ще им помогнат да достигнат пълния си потенциал в личния, социалния, академичния и професионалния живот.

Учени на бъдещето (16 - 20 г.)
Курсът е подходящ за кандидатстуденти, които имат желание да се развиват в сферата на науките. Обучението е разпределено в 33 уч. ч на седмица. Половината от тях са по общ английски и имат за цел усъвършенстване на знанията по език. Всяка седмица се избират 2 предмета, които да се изучават ( с изключение на програмирането):
 биология  химия  анатомия  екология  епидемиология  геология  математика и физика  медицинска патология  психология  програмиране. Обучението се води от преподаватели в опит в различните сфери. В 3 следобеда от седмицата, курсистите участват в програми True Me , където се работи върху повишаване на увереността на курсистите и за развиване на здрави и устойчиви взаимоотношения, които ще им помогнат да достигнат пълния си потенциал в личния, социалния, академичния и професионалния живот.

IELTS подготовка (16 - 20 г.)
По време на обучението се разглеждат 4-те компонента на изпита, дават се насоки за успешно представяне, правят се пробни тестове. Обучението е разпределено в 33 уч.ч на седмица. Изпитът се полага във външен тест център. Курсът се провежда в периодите: 26 юни - 9 юли (изпит 9 юли) , 10 - 23 юли (изпит 23 юли).

Настаняване

Ползва се общежитието Bader Hall, което е на пешеходно разстояние от залите за обучение. Стаите са двойни, баните са в коридора. На разположение на курсистите са стаи за самоподготовка или отдих, кухня, стая с телевизор и бордни игри, зелени площи за разходка.

Спорт и свободно време

На разположение на курсистите са вътрешна спортна зала, фитнес, музикална стая. В совбодното време курсистите могат да се разхождат в красивите градини на замъка, всяка с различно име. Вечер се организират развлекателни занимания - шоу на талантите, вечер на различните националности, дискотека и други

Екскурзии

Събота и неделя се организират целодневни екскурзии. Посещават се забележителностите в Лондон, Бат, Брайтън, Хейстингс, Ийстборн.


 
Таксата включва:
 •     Настаняване в общежитие
 •     Пълен пансион
 •     30 уч. часа на седмица
 •     Тест за определяне на нивото
 •     Ползване на учебни материали
 •     Сертификат за завършен курс
 •     2 целодневни екскурзии седмично (без посл. седм.)
 •     Развлекателна програма следобед и вечер
 •     Ползване на Интернет и Wi-Fi
 •     Постоянно наблюдение на курсистите
 •     Медицинска застраховка
 •     24 ч телефон за спешна връзка
 •     Трансфер от и до летище Хийтроу между 08 : 00 и 17: 00 часа

Депозит за записване: £ 350 (приспада се от таксата за курса)
IELTS изпит: £ 400
Трансфер извън определените дни: £ 50/ 1 посока

начални дати: всяка неделя от 19 юни съобразено с края на курса 30 юли
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Общежитие ₤ 3100 ₤ 4650 ₤ 6200 ₤ 1550

Летищен трансфер

Включен трансфер от и до летище Хийтроу между 08 : 00 и 17: 00 часа