ЕС Лондон

Традиции и класа - Обучение по езика в традиционно пансионно училище е гаранция за незабравимо изживяване. Детето ви ще ползва богата база на учебното заведение, а сигурността му в затворения кампус е
Езиков център: ЕС Лондон
Начални дати и цени за: 2021
Държава: Великобритания
Град/Регион: Лондон
Тип на курса:
√ Курсове за възрастни (16+)
√ Стандартен курс
√ Интензивен курс
√ Разговор и комуникация
√ Курсове за 30+ години
√ Бизнес курсове
Езици:
√ Английски
Минимално ниво: A1
Възраст: 16 - 70  
Период: 03.01 -  19.12
Настаняване:
Общежитие
Семейство
без настаняване
-20% от таксата за обучение - Спестете сега!

Ползвате отстъпка от 20% от таксата за обучение за всички курсове (не е валидно за индивидуално обучение, обучение в мини групи, мастър класове).

*Важи за нови записвания и не може да се комбинира с други отстъпки и промоции. Отстъпката е валидна през цялата година.

Училището

Организацията ЕС разполага с учебни центрове в Лондон, Кеймбридж, Оксфорд, Брайтън, Бристол, Малта, Кейп Таун, Бостън, Ню Йорк, Маями, Сан Франциско. За удобство на курсистите всички те са с централно разположение, в сърцето на оживени градове, в които се говори английски. 

Училището ЕС Лондон 30+ е светла, красива и модерна сграда, разположена в Зона 1 на Лондон, точно до станцията на метрото Euston. Езиковият център разполага с 8 модерни учебни зали, безплатен Wi-Fi, интерактични бели дъски, обща зала за свободното време, библиотека, компютри, кафетерия.

Курсовете

Всички програми се предлагат само за курсисти над 30 години.

Основен - 20 уч. ч/ седм.

Изучава се английски, който се употребява в различни ежедневни ситуации. Практикуват се граматика, речников запас, идиоми, произношение чрез четене, писане, говорене и слушане. Курсистите подобряват уменията си по слушане, разбиране и отговаряне по-ефективно на английски език. Занятията се провеждат в непринудена обстановка, в която курсистите добиват увереност да общуват свободно. В часовете се възлагат задачи, които изискват интерактивност между курсистите и по този начин те не остават пасивни слушатели в клас. Подходящ за курсисти с начално до напреднало ниво на владеене на езика, които желаят да съчетаят обучението по езика с опознаване на местните забележителности.

Интензивен – 30 уч. ч/ седм.

Дава възможност за по-бързо усъвършенстване на езика. Обучението се състои от занимания за развиване на основните езикови умения, както и допълнителни избираеми области, в които курсистът се нуждае от подобряване на уменията. В допълнителните избираеми часове курсистът определя областите, които желае да изучава по-усилено за добиване на лекота при употребата на езика. В клас се изисква креативност и енергия, които повишават самочувствието на курсистите.

Подготовка за IELTS – 20 уч. ч/седм.

Обучението се фокусира върху запознаване с техники за постигане на възможно най-добри резултати на теста. Заниманията по писане са предназначени са усъвършенстване на уменията за свободно създаване на текст. Говорните умения се подобряват с цел уверено изказване по различни теми по време на интервю. При заниманията за слушане се набляга на техники за разбиране на основното от една страна и на детайлите от друга, като се слушат различни английски акценти. При усъвършенстването на уменията по четене курсистите ще научат как да разбират основния смисъл на текста, както и да разбират детайлите, да преразказват и да правят изводи въз основа на прочетения текст. Напредъкът на курсистите се проверява чрез възлагането на няколко задачи и пробни тестове.

Бизнес английски - 20 уч.ч/седм.

Програмата е разработена за курсисти, които желаят да развиват кариерата си в глобална работна среда. По време на обучението се развива владеенето, точността и езика, от които се нуждае всеки, работещ в международния бизнес свят. По време на курса се разглеждат следните теми: общуване; управление на кризи; тийм-билдинг; финанси; международен бизнес; бизнес етика, социална отговорност.

Английски за работа 

Изискване за минимално ниво на езика: B1.Курсът се състой от 20 уч.ч/седм. общ английски и 10 уч.ч/седм. бизнес английски. Този интензивен курс помага за развиване на уменията за гладък изказ, точност и специфични комуникативни умения с цел увереност при професионалната резализация на обучаващите се. Подходящи е за тези, които желаят да работят в международна среда, които търсят подобряване на езиковите си умения за сегашната си работа, които целят да попълнят автобиографията си, да усъвършенстват уменията си за работа, за да се занимават с мечтаната си професия.

Английски в града

Обучението е от 30 уч.ч/седмица като 20 от тях са фокусирани на изучаването на общ английски, а останалите 10 са посветени на разнообразни теми и тематични посещения. Те могат да бъдат организирани посещения на музеи, галерии, забележителности, свързани с темата на часа; гост-лектори, който изнасят лекции на разнообразни теми и други. Всяка седмица има определена тема, която може да бъде Бизнес английски -  запознаване с местния бизнес, Изкуство и култура - обиколка на музеи, Говори като местните, Езикът на спорта и други. 

Настаняване

Семейство

Включеното в таксата настаняване е в семейство в самостоятелна стая с осигурена закуска (полупансион с доплащане). Срещу доплащане се предлагат стаи с баня. Курсистите под 18 г. задължително се настаняват в семейства. До училище се пътува около 20 – 45 мин с градски транспорт.

Общежитие

 
Таксата включва:
  •     Настаняване в общежитие или семейство
  •     Без храна при настаняване в общежитие и закуска при настаняване в семейство
  •     20 или 30 уч. часа английски на седмица
  •     Тест за определяне на нивото и учебни материали
  •     Сертификат за завършен курс
  •     Онлайн платформа за самоподготовка
  •     Социална и културна програма
  •     24 ч телефон за спешна връзка

Национални празници: 1 януари, 2 и 5 април, 3 и 31 май, 30 август, 27 и 28 декември

Доплащане за общежитие:

Drapery Plaza, сам. студио с баня, без храна: £ 65/седм.
Kings Cross, сам.студио с баня, без храна: £ 90/седм.

Drapery Plaza, сам. студио с баня, без храна: £ 65/седм.
Kings Cross, сам.студио с баня, без храна: £ 90/седм.
Допл. за висок сезон обучение (14 юни – 10 септ.): £ 15/седм.
Допл. семейство висок сезон (13 юни – 12 септ.): £ 50/седм.
Допл. общежитие висок сезон (13 юни – 12 септ.): £ 60/седм.

Основен курс

Курсовете започват всеки понеделник.
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Семейство самостоятелна стая, закуска ₤ 1210 ₤ 1775 ₤ 2340 ₤ 565
Общежитие Drapery plaza, сам.стая с баня, без храна ₤ 1540 ₤ 2270 ₤ 3000 ₤ 730

Интензивен курс / Бизнес английски/ Английски за работа/ Английски в града

Курсовете започват всеки понеделник.
Настаняване Опции 2 седм. 3 седм. 4 седм. Доп. седм.
Семейство самостоятелна стая, закуска ₤ 1360 ₤ 2000 ₤ 2640 ₤ 640
Общежитие Drapery Plaza, сам.стая с баня, без храна ₤ 1690 ₤ 2495 ₤ 3300 ₤ 805

IELTS 20 уч.ч/седм.

Курсовете започват всеки понеделник.
Настаняване Опции 4 седм. Доп. седм.
Семейство самостоятелна стая, закуска ₤ 2340 ₤ 565
Общежитие Drapery Plaza, сам.стая с баня, без храна ₤ 3000  

Летищен трансфер

Хийтроу - £ 140/ 1 посока; Гетуик - £ 160/ 1 посока